A fűtésrendszer tisztításról

Idővel a fűtési rendszerekre jellemző, hogy romolhat azok hőleadási képessége, például a radiátoroknak csak egy bizonyos része melegszik, a kazán zajosabb lesz, jelentősen megugrik az energiafelhasználás és hiába fűtünk nincs meleg a lakásban.

A fűtésrendszer tisztításról A fűtésrendszer tisztításról

A fűtésrendszer tisztításról

Idővel a fűtési rendszerekre jellemző, hogy romolhat azok hőleadási képessége, például a radiátoroknak csak egy bizonyos része melegszik, a kazán zajosabb lesz, jelentősen megugrik az energiafelhasználás és hiába fűtünk nincs meleg a lakásban.

Ha a felsorolt jelenség valamelyikét tapasztalja, akkor nagy valószínűséggel az Ön rendszerében különböző szennyeződések, korrózió és vízkő lerakódások keletkezhettek, amelyek nem csak a radiátorokban, hanem a csövekben is lerakódhattak, és amely probléma, ha nincsen megfelelően kezelve akkor az akár a szivattyú meghibásodásáig is vezethet.

Bízza ránk fűtésrendszerének tiszítását! Cégünk jól képzett, tapasztalt munkatársai vállalják az Ön fűtésrendszerének kitisztítását, legyen szó központi, kazán, padló, mennyezet vagy falfűtésről! Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére és kérje egyedi árajánlatunkat még ma!

A fűtésrendszer tisztításról Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. A fűtésrendszer tisztításról - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63