Cirkó fűtés átmosás

Ahogy minden fűtésrendszer úgy a cirkóra is jellemző, hogy a zárt keringésű csőrendszerében ugyanaz a víz kering hétről hétre. Gyakran előfordul, hogy a rendszerbe valami oknál fogva levegő kerül, amely hatására rozsdaiszap keletkezik.

Cirkó fűtés átmosás Cirkó fűtés átmosás

Cirkó fűtés átmosás

Ahogy minden fűtésrendszer úgy a cirkóra is jellemző, hogy a zárt keringésű csőrendszerében ugyanaz a víz kering hétről hétre. Gyakran előfordul, hogy a rendszerbe valami oknál fogva levegő kerül, amely hatására rozsdaiszap keletkezik, ami hajlamos egy idő után lerakódásra ezzel nem kis problémát okozva a radiátorokban és a csövekben. Ahhoz, hogy a korróziót vagy a cirkó fűtésrendszer meghibásodását elkerüljük, javasolt évente a teljes fűtésrendszer átmosása.

A rendszer átmosása alatt leeresztjük az elhasználódott, szennyeződött vizet, majd speciális anyagok felhasználásával átmossuk a rendszert, aminek köszönhetően a radiátorokban lerakódott rozsdaiszap hiánytalanuk kiürül. Ahogy ezzel végeztünk a rendszert feltöltjük majd megtesszük a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy a rendszer tökéletesen a fűtési szezonra kész állapotba kerüljön.

Bízza ezt cégünk szakembereire, akik nagy tapasztalattal és garanciával vállalják az Ön cirkó rendszerének bevizsgálását javítását és átmosását. Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és munkatársaink állnak az Ön rendelkezésére!

Cirkó fűtés átmosás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Cirkó fűtés átmosás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63