Cirkó fűtés karbantartás

Ahogy minden fűtési megoldás úgy a cirkó fűtési rendszer is igényli a szakszerű karbantartást, hogy az zökkenőmentesen és hibamentesen tudjon kiszolgálni bennünket és ha korábban probléma is adódott a cirkó rendszerben, az már ne forduljon elő többé.

Cirkó fűtés karbantartás Cirkó fűtés karbantartás

Cirkó fűtés karbantartás

Ahogy minden fűtési megoldás úgy a cirkó fűtési rendszer is szakszerű és rendszeres karbantartást igényel, hogy az zökkenőmentesen és hibamentesen tudjon kiszolgálni bennünket és ha korábban probléma is adódott a cirkó rendszerünkkel, az már ne forduljon elő többé.

A leggyakoribb hiba a levegősödés, amelynek hatására a csővezetékbe, valamint a radiátorokba különböző szennyeződések kerülnek, amik az éves karbantartás hiányában lerakódnak majd dugulást okoznak mely akár a gázkazán meghibásodásához is vezethet.

A karbantartás során elvégezzük az előírásoknak megfelelően szükséges vizsgálatokat majd gondoskodunk a szakszerű és átfogó rendszer ellenőrzésről majd annak tisztításáról és műszeres mérésekkel beállítjuk az optimális hatásfokot, valamint a biztonságos működését. Ha az Ön cirkó fűtésrendszere idén még nem esett át a kötelező évenkénti karbantartáson hívjon minket az alábbi számon +36 (20) 611 84 63 és mi a legrövidebb idő alatt vállaljuk ezt a feladatot garanciával.

Cirkó fűtés karbantartás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Cirkó fűtés karbantartás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63