Cirkó fűtés tisztítás

Ahogy minden fűtési rendszer a cirkó sem kivétel az alól, hogy a biztonságos és megfelelő hatásfokú működés érdekében rendszeres tisztításon menjen át. Hívjon minket és a tapasztalt munkatársaink kedvező áron vállalják cirkó fűtésének karbantartását!

Cirkó fűtés tisztítás Cirkó fűtés tisztítás

Cirkó fűtés tisztítás

Ahogy minden fűtési rendszer a cirkó sem kivétel az alól, hogy a biztonságos és megfelelő hatásfokú működés érdekében rendszeres tisztításon menjen át. Ha csak az egy éve keringő vízre gondolunk, amely a radiátorokba áramlik és teszi áldásos tevékenységét, amely működése közben elkerülhetetlen, hogy idővel egyre több szennyeződéssel találkozzon, ami, ha nincs időben kimosva a rendszerből a radiátorok dugulását vagy akár kilyukadását is eredményezheti.

Annak érdekében, hogy ez a probléma ne forduljon elő, célszerű évente egyszer a rendszerből leereszteni az állott vizet és az előírásoknak is megfelelő módon átmosni azt, hogy a rendszer minden lerakódástól megszabaduljon. A rendszer tisztítását ajánlott olyan cégre bízni, akik tapasztaltak ezen a területen, valamint szakszerűen eltudják végezni ezt a feladatot.

Hívjon bennünket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és a többéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink kedvező áron vállalják cirkó fűtésének karbantartását, tisztítását vagy akár cseréjét is amire garanciát vállalunk egész Pest megyében.

Cirkó fűtés tisztítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Cirkó fűtés tisztítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63