Fűtési rendszer tisztítása

Legyen szó központi fűtési rendszerről, kazánról, padlófűtésről vagy mennyezet- és falfűtésről a megfelelő hatásfok elérése és a biztonságos üzemeltetés érdekében ajánlott azok rendszeres karbantartása. Bízza ránk fűtésrendszerének tisztítását!

Fűtési rendszer tisztítása Fűtési rendszer tisztítása

Fűtési rendszer tisztítása

Legyen szó központi fűtési rendszerről, kazánról, padlófűtésről vagy mennyezet- és falfűtésről a megfelelő hatásfok elérése és a biztonságos üzemeltetés érdekében ajánlott azok rendszeres karbantartása. Az idővel kialakuló korrózió és vízkő, valamint iszap nemcsak nagy mértékben csökkenti a fűtés teljesítményét, de számos problémát is előidéz, mint például különböző szivárgások vagy légtelenítési gondok, padlófűtés esetében pedig az algásodás.

Ezek a nem kis horderejű problémák bármikor megjelenhetnek ott ahol el van hanyagolva a fűtésrendszer. Amennyiben az előbb felsorolt problémával találkozna ne várjon tovább, mert később ezek a szennyeződések felhalmozódva a rendszer teljes dugulásához majd leálláshoz vezethetnek.

Bízza ránk fűtésrendszerének tisztítását és karbantartását! Cégünk magasan képzett, tapasztalt szakemberei vállalják az Ön fűtésrendszerének kitisztítását, legyen szó központi, kazán, padló, mennyezet- és falfűtésről, mindig számíthat ránk!

Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére és kérje egyedi árajánlatunkat még ma!

Fűtési rendszer tisztítása Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Fűtési rendszer tisztítása - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63