Fűtéskorszerűsítés

Köztudott, hogy a fűtéskorszerűsítés az egyik legkézenfekvőbb megoldása az energia költségek csökkentésére. Természetesen ilyenkor szinte mindenki egytől-egyig a fűtési rendszer teljes cseréjére gondol, ám erre nem minden esetben van szükség.

Fűtéskorszerűsítés Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés

Köztudott, hogy a fűtéskorszerűsítés az egyik legkézenfekvőbb megoldása az energia költségek csökkentésére. Természetesen ilyenkor szinte mindenki egytől-egyig a fűtési rendszer teljes cseréjére gondol, mint például egy kondenzációs kazán vagy egy modern automatizált vegyestüzelésű kazán beszerzésére ám erre nem minden esetben van szükség.

Egy új fűtésrendszer és kazán beszerzési költsége akár egy millió forintot is elérheti, amelynek megtérülése több mint 10 év is lehet! Mi tudunk egy olcsóbb megoldást, amely befektetés akár 1-2 éven belül is megtérül, amely nem más, mint egy fűtés automatizálási rendszer kiépítése. A rendszer lényege, hogy lehetőségünk van otthonunk helyiségeit arra a hőfokra és időre beállítani, amelyre nekünk szükségünk van, így elkerülhető az az eset, hogy akkor is egész nap menjen a fűtés mikor nem tartózkodunk otthon.

Legyen szó egy automatizálási rendszer felépítéséről vagy egy új fűtőberendezés beszerelésről, illetve javításról mindig számíthat ránk! Hívjon bennünket az alábbi számon +36 (70) 678 00 24 és cégünk jól képzett, tapasztalt szakemberei készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Fűtéskorszerűsítés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Fűtéskorszerűsítés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24