Fűtésrendszer tisztítás árak

Az idő folyamán mindenkinél előfordulnak azok a jelenségek, hogy a csövekben létrejövő rozsda iszapot hoz létre, később lerakódik a radiátorok aljára, a szivattyú egységekben, a padlófűtésben, a hőcserélőkben, valamint a vízvezeték hálózatokban is.

Fűtésrendszer tisztítás árak Fűtésrendszer tisztítás árak

Fűtésrendszer tisztítás árak

Az idő folyamán a csövekben létrejövő rozsda iszapot hoz létre, amely képes lerakódni a radiátorok aljára, a szivattyú egységekben, a padlófűtésben, a hőcserélőkben, valamint a vízvezeték hálózatokban is. Ez a lerakódott szennyeződés rövid időn belül dugulást, majd a fűtésrendszer teljes meghibásodását okozhatja.
Amennyiben jelentős csökkenést észlelne a fűtési teljesítményben akkor nagy valószínűség szerint az Ön fűtésrendszere tisztításra és karbantartásra szorul.

A fűtési rendszer átmosásának költsége függ a ráfordított munkaórától a konzerváló vegyszer felhasznált mennyiségétől vagy az automata légtelenítők számától, ezért cégünk csak előzetes felmérés után tud árajánlatot adni Önnek.

Hívjon minket még ma az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és bízza ránk ezt a feladatot és a jól képzett, tapasztalt szakembereink kedvező áron, készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Várjuk hívását!Fűtésrendszer tisztítás árak Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Fűtésrendszer tisztítás árak - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63