Fűtésrendszer tisztítás

Minden fűtési rendszerre jellemző, hogy a rendszerekbe az idő folyamán különböző anyagok kerülnek egymással kapcsolatba és nagyon gyakori esetben szennyeződésekkel is érdemes számolni, amelyek később egyre nagyobb üledéket képeznek.

Fűtésrendszer tisztítás Fűtésrendszer tisztítás

Fűtésrendszer tisztítás

Minden fűtési rendszerre jellemző, hogy a rendszerekbe az idő folyamán különböző anyagok kerülnek egymással kapcsolatba és nagyon gyakori esetben szennyeződésekkel is érdemes számolni, amelyek később egyre nagyobb üledéket képeznek.
Mindamellett, hogy ezek az üledékek képesek eltömíteni a szelepeket, lerakódhatnak a csövekben és felhalmozódhatnak a radiátorokban is, amely a fűtési rendszerek hatásfokának csökkenését és megnövekedett energiafelhasználást eredményezheti.

Előzze meg fűtés rendszer elszennyeződését akár már a beüzemelés pillanatától fogva, hogy hosszú ideig hiba nélkül, megfelelő hatásfokkal üzemeljen fűtésrendszere otthonában.

Bízza ránk fűtésrendszerének tisztítását és a jól képzett, tapasztalt szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Hívjon bennünket még ma az alábbi számon +36 (20) 611 84 63!


Fűtésrendszer tisztítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Fűtésrendszer tisztítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63