Fűtésrendszerek és kazánok karbantartása

Általában jellemző, hogy egy bizonyos idő eltelte után különböző szerkezeti anyagok és a fűtésrendszerben használt melegvíz vízkövesedés, algásodási és korróziós gondokat idéz elő. Amely szennyeződések lerakódása rendkívül lerontja a fűtés teljesítményét

Fűtésrendszerek és kazánok karbantartása Fűtésrendszerek és kazánok karbantartása

Fűtésrendszerek és kazánok karbantartása

Általában jellemző, hogy egy bizonyos idő eltelte után különböző szerkezeti anyagok és a fűtésrendszerben használt melegvíz vízkövesedés, algásodási és korróziós gondokat idéz elő. Amely szennyeződések szivattyúkban, hőcserélőkben, valamint a csővezetékekben való lerakódása rendkívül lerontja a fűtés teljesítményét és a legtöbb esetben a rendszer meghibásodását okozza.

Az egyik gyakori probléma a hőcserélők elszennyeződése, amely lerakódás a fűtővízből kiégett vízkő és vasoxid elegye, ami a kazán zajos működéséhez vezet, amivel együtt megnő a fogyasztás, aminek köszönhetően megnövekedett költséggel kell számolnunk.

Amennyiben szeretné, ha fűtésrendszere, valamint kazánja újra takarékosan és a megfelelő hatásfokon üzemeljen hívjon bennünket az alábbi számon +36 (20) 611 84 63 bizalommal! Magasan képzett, tapasztalt kollégáink minőségi felszereléssel, készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Fűtésrendszerek és kazánok karbantartása Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Fűtésrendszerek és kazánok karbantartása - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63