Hőcserélő savazás

Gyakran előfordul, hogy idővel a járatok le vízkövesednek, majd pedig eldugulnak, amely óriási teljesítmény csökkenést és megnövekedett energiafogyasztást generál nem beszélve arról, hogy ez akár a kazán teljes meghibásodását is eredményezheti.

Hőcserélő savazás Hőcserélő savazás

Hőcserélő savazás

Gyakran előfordul, hogy idővel a járatok le vízkövesednek, majd pedig eldugulnak, amely óriási teljesítmény csökkenést és megnövekedett energiafogyasztást generál nem beszélve arról, hogy ez akár a kazán teljes meghibásodását is eredményezheti.
Amennyiben ilyen hibát tapasztalna, úgy ebben az esetben figyelembe véve a kazán hőátadó felületének anyagát, Önnek egy hőcserélő savazásra lesz szüksége. Ilyenkor általában belülről a hőcserélő csőjárataiban távolítjuk el a lerakódott vízköves szennyeződéseket.
Az eredmény pedig a fűtési rendszerben lévő lerakódás megszűnése, ami által hosszú időre üzembiztosabbá válik az Ön fűtési rendszere.

Hívjon bennünket bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 (20) 611 84 63 még ma! Cégünk, tapasztalt és jól képzett, szakszerű felszereléssel rendelkező kollégái vállalják az Ön hőcserélőjének savazását.Hőcserélő savazás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Hőcserélő savazás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63