Kazán felújítás

Sokak számára a kazánfelújítás ismeretlen fogalom és biztos vagyok benne, hogy nem egy ember fejében fogalmazódik meg a kérdés, hogy érdemes-e felújítani a régi kazánt vagy inkább jobban megérné egy új fűtésrendszerre váltani.

Kazán felújítás Kazán felújítás

Kazán felújítás

Sokak számára a kazánfelújítás ismeretlen fogalom és biztos vagyok benne, hogy nem egy ember fejében fogalmazódik meg a kérdés, hogy érdemes-e felújítani a régi kazánt vagy inkább jobban megérné egy új fűtésrendszerre váltani. Cégünk megfelelő munkatapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy minket bízzon meg régi kazánja karbantartására vagy felújítására ám egyes esetekben gazdaságosabb megoldás lehet a meghibásodott kazán teljes cseréje, amiben szintén számíthat ránk.

A kazán rendszeres ellenőrzése és az évenkénti felújítása nem csak a kazánra lesz jóhatással, hanem akár 30%-os költségmegtakarítást is elérhetünk vele. Ennek hiánya számtalan problémát okozhat, amelyek közül az egyik legsúlyosabb az eliszapodás ami lerakódva, majd felgyűlve akár az egész fűtésrendszert eltömíti ezzel előidézve a fűtésrendszer meghibásodását.

Amennyiben szeretné megelőzni az előbb említett problémákat vagy bármilyen hibát észlelne a fűtésrendszerében hívjon bennünket bizalommal az alábbi számon +36 (70) 678 00 24 és a több éves tapasztalattal rendelkező profi szakembereink vállalják garanciával meglévő kazánja felújítását, karbantartását valamint cseréjét.

Kazán felújítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Kazán felújítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24