Kazáncsere

Új kazánra lenne szüksége mert a régi meghibásodott vagy esetleg eljárt felette az idő? Cégünk profi szakemberei kedvező áron, garanciával vállalják hibás fűtési rendszerének javítását vagy komplett cseréjét egy új, jobb hatásfokkal működő kazánra.

Kazáncsere Kazáncsere

Kazáncsere

Új kazánra lenne szüksége mert a régi meghibásodott vagy esetleg eljárt felette az idő? Cégünk profi szakemberei kedvező áron, garanciával vállalják hibás fűtési rendszerének javítását vagy komplett cseréjét egy új jobb hatásfokkal működő, a mai kor elvárásainak is megfelelő, energiatakarékosabb kazánra. Gyakori tapasztalatunk, hogy ügyfeleink csak akkor döntenek a kazáncsere mellett amikor az már javíthatatlan állapotba került vagy a javítási költség több lenne egy új kazán beszerzésénél.

Érdemes fontolóra venni a kazáncserét akkor is, ha régi kazánja nem felel meg a rendelet szerint meghatározott károsanyag kibocsájtás mértékének. A szakszerű kazánbekötésnek megvannak a bizonyos feltételei, amely a fűtésrendszeren kívül kiterjed a kéményre is és bizonyos esetben a fűtésrendszer korszerűsítésére is szükség lehet.

Bízza ránk kazánja cseréjét, beszerelését, fűtés rendszerének korszerűsítését és cégünk nagy szakmai múlttal rendelkező munkatársai elvégzik a szükséges munkálatokat, amire garanciát is vállalunk. Hívjon minket még ma a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon és szakembereink a lehető leggyorsabb idő alatt házhoz jönnek.

Kazáncsere Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Kazáncsere - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (70) 678 00 24