Radiátorok átmosása

A fűtési rendszerek rendszeres átmosása szinte létszükséglet ahhoz, hogy megelőzhető legyen a fűtési rendszerben idővel kialakuló rozsdás szennyeződések eliszaposodása. Cégünk tapasztalt, képzett szakemberei, kedvező áron elvégzik ezt a munkát.

Radiátorok átmosása Radiátorok átmosása

Radiátorok átmosása

A fűtési rendszerek rendszeres átmosása szinte létszükséglet ahhoz, hogy megelőzhető legyen a fűtési rendszerben idővel kialakuló rozsdás szennyeződések eliszaposodása. Amelyet, ha időben nem kezelnek úgy az először fokozatos csökkenést fog eredményezni a fűtés teljesítményében majd később pedig mindamellett, hogy eldugítja az egész rendszert, a radiátorok kilyukadásához is vezethet.

Amennyiben azt tapasztalná, hogy a radiátorokban nem egyenletes a hőleadás, esetleg levegősödnének vagy csökkenne a fűtés hatásfoka akkor nagy valószínűséggel Önnek egy fűtési rendszer, valamint radiátor átmosásra lesz szüksége.

Hívjon minket az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 bizalommal, ha átszeretné mostani fűtésrendszerét vagy radiátorát! Cégünk tapasztalt, képzett szakemberei, kedvező áron, gyorsan és szakszerűen elvégzik a radiátor átmosását, amelyre garanciát is vállalunk.

Radiátorok átmosása Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Radiátorok átmosása - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63